3wuvpytpsmebshku9yqf

Atlet i eget liv

- bli sterkere og få mer kroppskontroll med effektiv trening hjemme

Jeg er klar!

Hva betyr det å bli "Atlet i eget liv"?

Du tar ansvar for egen helse, du forplikter deg, du gjør en innsats for å bli bedre og for å utvikle deg. Du har et fellesskap som du kan støtte deg på hvis (når) du møter på hindre underveis. Livet skjer hele tiden, og vi må være villige og klare for å tilpasse oss miljøet rundt oss, samtidig som vi har målet i sikte. Målet kan være å bli mer aktiv, bli sterkere, finne gleden i bevegelse, holde oss aktive over tid istedenfor av og på, eller det kan være å klare nye bevegelser, løpe, løpe lengre uten skader, det er bare du som vet hva som betyr litt ekstra for deg.

Uforutsette ting vil alltid dukke opp, og omstendigheter vil ikke alltid ligge til rette for at det er lett å få gjennomført ting. Av og til kan det føles som verdens beste ting å få trene litt, andre ganger kan det være det siste du har lyst til. Det gjelder å bli god på å kjenne seg selv godt, å tolke signalene fra kroppen, og å tilpasse til ditt liv og din hverdag. Du må finne gode strategier for å jobbe gjennom utfordringene sånn at du skaper varige endringer og kontinuitet i treningen.

Hva jobber vi med?

Første måneden jobber vi med å komme inn i gode vaner, få trening inn som en fast del av hverdagen, finne en rytme og å bli kjent med øvelsene. Andre måned blir det fokus på å bli sterkere og utfordre litt på volumet av trening (så du kan gjøre mer med mindre smerter og mer glede), og tredje måneden blir det å sette seg et mål om å klare en ny bevegelse som krever litt styrke og kroppskontroll (utfordringen tilpasses hver enkelt).

Hvordan fungerer opplegget?

Du jobber hjemme med et program som styrker hele kroppen, og kan gjennomføres med eller uten utstyr. Alle øvelser har videoer av utførelse, og du kan spørre i gruppen hvis du trenger et alternativ. Du kan enten velge å trene to ganger i uken, eller tre med hovedprogrammet, i tillegg til bonusøkter.

Opplegget kan helt fint kombineres med treningsgruppe ute én gang i uken dersom du har lyst til det. 
3wuvpytpsmebshku9yqf

Atlet i eget liv

- bli sterkere og få mer kroppskontroll med effektiv trening hjemme

Jeg er klar!

Your Instructor


Astrid Kahrs Dykesteen
Astrid Kahrs Dykesteen
Jeg brenner for at du skal ha friheten til å bevege deg slik du vil, og finne gleden i bevegelse. Trening er ikke bare "burde, burde", det er en hel verden av muligheter å oppdage! Bygg opp styrken i både kropp og hode, og utforske hva du kan gjøre, samtidig som du får alle fordelene som kommer med trening over tid; mer energi, bedre helse, mindre skader og vondter, bedre humør og uendelig mye mer!
Utdanning
  • NTNU Medisinsk fakultet – Master i bevegelsesvitenskap
  • NTNU Dragvoll – Bachelor i bevegelsesvitenskap

Instruktør/trenerutdanning:

  • Neuroscience and training
  • Teknikk og motorikk kurs, Olympiatoppen
  • Sling training - Junglesports
  • Klatreleder inne
  • Styrkecoach teori
  • SiT Instruktørkurs

Kosthold og ernæring:

  • Specialist in fitness nutrition

Jeg gleder meg til å trene med deg, og vet at du kommer til å få store resultater hvis du legger ned jobben som trengs! Jeg er her for å støtte deg i prosessen, finne løsninger etterhvert som utfordringer dukker opp, gi deg inspirasjon og heiarop, men det er du som må gjøre jobben for å få få den store endringen. Er du klar?

 

Frequently Asked Questions


Når starter og slutter kurset?
Kurset starter når du melder deg på, og periodene varer i én måned før du starter på en ny måned og ny periode. Du kan enten bli med på måned for måned hvis du er usikker på om du vil bli med på hele kurset, eller så kan du melde deg på alle tre månedene med en gang. Du har tilgang til materialet i ettertid også, og kan gjøre det om igjen på et senere tidspunkt.
Hvor foregår kurset?
Kurset og alt materiale og informasjon finner du her inne på gruppen. Du kan legge inn spørsmål på diskusjonssiden, og du kan sende meg mail hvis du ønsker å stille spørsmål anonymt. Treningsprogrammet kan lastes ned og skrives ut.
Flere spørsmål?
Ta kontakt på [email protected] eller 40 46 55 62

Get started now!